Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasından kaçmak

Rüyada nikah masasından kaçmak

Rüyada nikah masasından kaçmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasından kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada nikah masasından kaçmak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada nikah masasını terk etmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, güvenini sarsacağına, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada nikah masasında ağlamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasında oturmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Rüyada nikah masasında görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada nikah masasında olmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada nikah masası görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasından kalkmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments