Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalettir.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulur.

Rüyada ameliyat masası görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kazançta zarar edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa atmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments