Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masası görmek

Rüyada ameliyat masası görmek

Rüyada ameliyat masası görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ameliyat masası gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak rüya sahibinin muradına ereceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında görmek kişinin rahat edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Rüyada ameliyat masası görmek çok iyi şeylere, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Rüyada masa değiştirmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments