Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masasında görmek

Rüyada ameliyat masasında görmek

Rüyada ameliyat masasında görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada ameliyat masasında gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Rüyada ameliyat masası görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ekmek bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada ameliyat masasında görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, maddi güç sahibi olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada masaya yumruk atmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments