Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyat masasında görmek

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada ameliyat masasında görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işlerin günden güne artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak sorunlu bir döneme gireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulur.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat masası görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada masayı toplamak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments