Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat masasından kalkmak

Rüyada ameliyat masasından kalkmak

Rüyada ameliyat masasından kalkmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sermayesinin çoğalacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mal mülk kazanacağına işarettir.

Rüyada nikah masasından kalkmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, evlatlarının hayırlı olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Rüyada çamura düşmek ve kalkmak refah düzeyinin yükseleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada oturduğu yerden kalkmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, onları tebrik edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada sabah erken kalkmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret eder.

Rüyada mezardan kalkmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Rüyada amuda kalkmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments