Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa atmak

Rüyada masa atmak

Rüyada masa atmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada masa atmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada masaya yumruk atmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa atmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında imza atmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada çiçekli masa örtüsü görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada masanın üstünde yatmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, başarıya ulaşacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada yemekle dolu masa görmek nitelik ve farklılık geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada masa hazırlamak kazancındaki verimliliğin artacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments