Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya yumruk atmak

Rüyada masaya yumruk atmak

Rüyada masaya yumruk atmak sonuçtan memnun kalacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada masaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada masaya yumruk atmak yarınlara bakacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada adama yumruk atmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaya yumruk atmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynaya yumruk atmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadına yumruk atmak zor ve stresli günler geçireceğine, amaçlarına ulaşmaya, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yumruk atmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments