Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından nar koparmak

Rüyada dalından nar koparmak

Rüyada dalından nar koparmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından nar koparmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada dalında nar görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dalından nar koparmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada nar dikmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan nar koparmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar fidesi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muz ve nar görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada mavi nar görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı nar toplamak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments