Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı nar toplamak

Rüyada kırmızı nar toplamak

Rüyada kırmızı nar toplamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı nar toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Rüyada kırmızı nar toplamak canının ve malının garantide olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancın çoğalacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nar tanesi görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı nar ağacı görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar taneleri toplamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta nar toplamak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada yeşil nar toplamak herkesin dikkatinin çekileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments