Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan nar koparmak

Rüyada ağaçtan nar koparmak

Rüyada ağaçtan nar koparmak çalışmalarının karşılığını alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kendi işini kuracağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar koparmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler işlerinize karışabilir veya planlarınızı bozabilirler.

Rüyada nar ağacı dikmek rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı nar ağacı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerin düşeceğine inanılır.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan nar toplamak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalettir.

Rüyada ağaçta nar toplamak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, büyük paralara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada nar ağacından nar koparmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Rüyada ağacında nar görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Rüyada nar ağacından nar görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments