Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz ve nar görmek

Rüyada muz ve nar görmek

Rüyada muz ve nar görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, hakkıyla kazanca, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada muz ve nar gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada muz ve nar görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, maaşının artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada nar ve muz görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet eder.

Rüyada muz satın almak nice noksanlık içinde olduğuna, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz salkımı görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada poşette muz görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Rüyada bozuk muz görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada muz almak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada muz görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments