Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nar görmek

Rüyada mavi nar görmek

Rüyada mavi nar görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi nar gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Rüyada mavi nar görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, stresinin çoğalacağına, kazancın katlanacağına tabir olunur.

Rüyada dalından nar koparmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Rüyada incir ve nar görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Rüyada ekşi nar yemek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar reçeli görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Rüyada siyah nar görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nar toplamak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments