Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında nar görmek

Rüyada dalında nar görmek

Rüyada dalında nar görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, depresyona gireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hastalanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında nar gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada dalında nar görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dalından nar koparmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bütün nar görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet narı görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde nar görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan nar yemek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar çiçeği gömlek görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, şansın yüze güleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada mavi nar görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments