Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar dikmek

Rüyada nar dikmek

Rüyada nar dikmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ağız tadının bozulmayacağına, borçların gittikçe artacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, özgüveninin artacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada nar dikmek gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Rüyada nar ağaç dikmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nar ağacı dikmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada nar dikmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidesi dikmek başarılarının devamının geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hayırlı bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidanı dikmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yolculuğa, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada nar çiçeği elbise görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek namının yürüyeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nar ve elma toplamak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments