Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar fidesi görmek

Rüyada nar fidesi görmek

Rüyada nar fidesi görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar fidesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada nar fidesi görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada nar fidesi dikmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada patates fidesi görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada marul fidesi dikmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada reyhan fidesi görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Rüyada şeftali fidesi görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments