Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa değiştirmek

Rüyada masa değiştirmek

Rüyada masa değiştirmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sorunların aşılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada masa değiştirmek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada masanın yerini değiştirmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işarettir.

Rüyada masa değiştirmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Rüyada masa başında konuşmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada piknik masası görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yüklü siparişler alacağına yorulur.

Rüyada masa üstünde oturmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalettir.

Rüyada masa satın almak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments