Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından koparıp incir yemek

Rüyada dalından koparıp incir yemek

Rüyada dalından koparıp incir yemek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Rüyada dalından koparıp incir yemek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada dalından incir yemek kara kara düşünür olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından siyah incir yemek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalettir.

Rüyada dalında incir yemek sorunların ardı ardına geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından koparıp incir yemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, adeta havalara uçacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından incir toplamak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Rüyada dalında incir görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Rüyada incir dalı görmek psikolojik olarak toparlanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments