Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından siyah incir yemek

Rüyada dalından siyah incir yemek

Rüyada dalından siyah incir yemek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dalından siyah incir yemek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada dalından siyah incir yemek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında incir yemek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dalından koparıp incir yemek istenmeyen bir yolculuğa, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından incir yemek talihin yüzlerine güleceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah olgun incir yemek para sıkıntısından kurtulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada dalından siyah üzüm yemek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Rüyada inciri dalından koparmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada dalından incir toplamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments