Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında incir yemek

Rüyada dalında incir yemek

Rüyada dalında incir yemek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada dalında incir yemek gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Rüyada dalından koparıp incir yemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada dalından incir yemek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dalında incir yemek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada dalından siyah incir yemek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada incir dalı görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada dalından incir toplamak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında incir görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments