Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında incir görmek

Rüyada dalında incir görmek

Rüyada dalında incir görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarılarının artacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında incir gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada incir dalı kesmek esenlik içinde olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada incir dalı dikmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerinin yaver gideceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada dalında incir yemek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından incir toplamak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, yaşamını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Rüyada inciri dalından koparmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada dalından incir yemek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada dalında incir görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada incir dalı görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments