Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından incir yemek

Rüyada dalından incir yemek

Rüyada dalından incir yemek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada dalından incir yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada dalından incir yemek çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada dalından koparıp incir yemek huzurunun artacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada dalında incir yemek kazançlı adımlar atılacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalettir.

Rüyada dalından siyah incir yemek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada inciri dalından koparmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bahtının güzelleşeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada incir dalı kesmek kısmetlerinin kapanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından incir toplamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında incir görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments