Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir dalı kesmek

Rüyada incir dalı kesmek

Rüyada incir dalı kesmek istediği herşeye ulaşabileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada incir dalı kesmek gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada incir dalı kesmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında incir yemek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dalından koparıp incir yemek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dalından incir yemek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir dalı dikmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında kuru incir görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada incir dalı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında incir görmek isteklerinize kavuşacağınıza, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments