Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından incir toplamak

Rüyada dalından incir toplamak

Rüyada dalından incir toplamak sorunların tarihe karışacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, geçiminin güçleşeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından incir toplamak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada dalından incir toplamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dalından koparıp incir yemek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, para sıkıntısının olmayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında kuru incir görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dalında incir yemek hayatındaki fırtınaların durulacağına, kişinin şifa bulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada incir dalı görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir dalı dikmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada dalından siyah incir yemek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments