Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir dalı görmek

Rüyada incir dalı görmek

Rüyada incir dalı görmek sıkıntıların son bulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, yeni bir ortama gireceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, anne baba duası alacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada incir dalı gördüyseniz:

  • Sanat olayları çok fazla ilginizi çekebilir.

Rüyada dalında incir yemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada dalından koparıp incir yemek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalından incir yemek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bir ömür olacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada dalından incir toplamak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında incir görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet eder.

Rüyada dalından siyah incir yemek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, birçok engelin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir dalı görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dertlerinden kurtulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments