Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inciri dalından koparmak

Rüyada inciri dalından koparmak

Rüyada inciri dalından koparmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada inciri dalından koparmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada dalından koparıp incir yemek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada incir dalı kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada incir dalı dikmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, engel teşkil edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada dalından incir yemek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında incir yemek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada incir dalı görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Rüyada dalından incir toplamak rahat yüzü göreceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dalında incir görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, gün sayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments