Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir dalı dikmek

Rüyada incir dalı dikmek

Rüyada incir dalı dikmek verimli olacak işler yapacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir dalı dikmek gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Rüyada incir dalı dikmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada dalında incir yemek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada dalında incir görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dalından incir yemek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kazanç elde edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir dalı görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, en küçük sorunda parlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından incir toplamak sorunların tatlıya bağlanacağına, üzüntülerin gideceğine, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada dalından koparıp incir yemek makam ve rızık sağlayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments