Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kuru incir görmek

Rüyada dalında kuru incir görmek

Rüyada dalında kuru incir görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, işlere nazar değeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalettir.

Rüyada dalında kuru incir gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada dalında kuru incir görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada inciri dalından koparmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada incir dalı kesmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada incir dalı dikmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada incir dalı görmek büyük bir makama geleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında incir yemek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada dalından incir yemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada dalından koparıp incir yemek kazancın ikiye katlanacağına, kötü günlerin geride kalacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments