Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sularla boğuşmak

Rüyada sularla boğuşmak

Rüyada sularla boğuşmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, işin düzeltileceğine, dikkat çekeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sularla boğuşmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada sularla boğuşmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyla boğuşmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada yorganla boğuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada aslanla boğuşmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak kendi işini kuracağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlarla boğuşmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine inanılır.

Rüyada dalgayla boğuşmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yılanlarla boğuşmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, işlerin toparlanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments