Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan boğuşmak

Rüyada aslan boğuşmak

Rüyada aslan boğuşmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan boğuşmak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada aslanla boğuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanlarla boğuşmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada aslan boğuşmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanla boğuşmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanla boğuşmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yorganla boğuşmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına rivayet eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments