Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı suda boğulmak

Rüyada dalgalı suda boğulmak

Rüyada dalgalı suda boğulmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı suda boğulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada dalgalı suda boğulmak sorumluluk alacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı suda yüzmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan insan görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, zor günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments