Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına inanılır.

Rüyada dalgalı suda boğulmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments