Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, şanssızlık yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek çok büyük adımlar atılacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak hayallerinin yıkılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda yıkanmak birçok iş teklifi alınacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda koşmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments