Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı suda yüzmek

Rüyada dalgalı suda yüzmek

Rüyada dalgalı suda yüzmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada dalgalı suda yüzmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada dalgalı suda boğulmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek kişiye hep umut olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denize yüzmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments