Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan insan görmek

Rüyada suda boğulan insan görmek

Rüyada suda boğulan insan görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan insan gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada suda boğulan insan görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalettir.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek üzücü haberler alacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, makam edineceğine delalettir.

Rüyada suda boğulmuş birini görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin suda boğulmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sonradan da çok üzüleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments