Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek ona yardımcı olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments