Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulanı görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, stresini atacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini suda boğulurken görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, onlarla arasının açılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments