Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtla boğuşmak

Rüyada kurtla boğuşmak

Rüyada kurtla boğuşmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada kurtla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada kurtlarla boğuşmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, isabetli adımlar atacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kurtla boğuşmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada sularla boğuşmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada cinle boğuşmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada koyunla boğuşmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahla boğuşmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamla boğuşmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak kazancın yar yarıya düşeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments