Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğayla boğuşmak

Rüyada boğayla boğuşmak

Rüyada boğayla boğuşmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Rüyada boğayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada boğayla boğuşmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizle boğuşmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aslanla boğuşmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada cinle boğuşmak saygının hiç eksik olmayacağına, ana baba dualarının alınacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada yorganla boğuşmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dalgalarla boğuşmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgayla boğuşmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplanla boğuşmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, zor durumda kalınacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments