Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalga geçildiğini görmek

Rüyada dalga geçildiğini görmek

Rüyada dalga geçildiğini görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada dalga geçildiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet eder.

Rüyada dalga geçildiğini görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalga geçilmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine tabir olunur.

Rüyada dalga görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı bir eşe alamet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalar görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda dalga görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments