Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalga geçilmek

Rüyada dalga geçilmek

Rüyada dalga geçilmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, önünün açılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalga geçilmek gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmanız durumunda problemleri engelleme veya çalışmalarınızın sonuçlarını alma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek hayat boyu çok sevileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dalga geçildiğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada dalga geçilmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde dalga görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dalgada boğulmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalarda kaybolmak kızgınlıkların geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments