Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda dalga görmek

Rüyada havuzda dalga görmek

Rüyada havuzda dalga görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda dalga gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada havuzda dalga görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dalga görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, rahatın ve konforun geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada dalgali denize düşmek hastalığının düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgayla ıslanmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalardan atlamak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük su dalgası görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments