Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada birinin dalga geçtiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek hem eğleneceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalga geçildiğini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada dalga geçilmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, konforunun artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, borca batacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgaların eve girdiğini görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükselen dalgalar görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada tsunami dalgası görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dalgali denizde olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments