Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Rüyada birinin sizinle dalga geçtiğini görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Rüyada dalga geçilmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dalga geçildiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, planların sarkacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizi öldürmeye çalıştığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, rahat nedir öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin size taş attığını görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments