Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgalar görmek

Rüyada büyük dalgalar görmek

Rüyada büyük dalgalar görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük dalgalar gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük deniz dalgası görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak esenleyeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir dalga görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, umutlarının söneceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz ve büyük dalgalar görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments