Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgada boğulduğunu görmek

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, hastalıkların son bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dalgada boğulduğunu gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada dalgalarda boğulmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada dalgali denizde boğulmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dalgada boğulmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ona özlemle sarılacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgasından kurtulmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin dalgalar görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgada kaybolmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dalgalandığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments