Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalga görmek

Rüyada dalga görmek

Rüyada dalga görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, istediği makama geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada dalga gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada dalgaya kapılmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak planlarının işe yarayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle dalga geçmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, onlara doyasıya sarılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgayla boğuşmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalganin içine girmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Rüyada dalgali denizde olmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus dalgası görmek büyük bir sorun oluşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments