Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah dairesi görmek

Rüyada nikah dairesi görmek

Rüyada nikah dairesi görmek insanların hayır dualarını alacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Rüyada nikah dairesi gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Rüyada nikah dairesi görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kamu dairesi görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına inanılır.

Rüyada ev daire görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, mali olarak küçüleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada vergi dairesi görmek çok hayırlı şeylere, hileye, fesada bulaşacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat daire görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yaşamının uzun olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Rüyada daire satmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş daireler görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada daire başkanı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments