Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire anahtarı görmek

Rüyada daire anahtarı görmek

Rüyada daire anahtarı görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada daire anahtarı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada daire anahtarı görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada apartman daireleri görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada daire satın aldığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çalıştığına değeceğine yorulur.

Rüyada nikah dairesi görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kederinin dağılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesi görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde beklemek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir daire görmek rızkının bollaşacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments