Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş daire görmek

Rüyada geniş daire görmek

Rüyada geniş daire görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş daire gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada geniş daire görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlendirme dairesi görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, maddi zarara gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada daire satmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lüks daire görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada resmi daire görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel daire görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, variyetini çoğaltacağına, huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada daire almak her kararlarında onların arkasında olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments